Tuesday, December 21, 2021

Kuka seurustelee ashly tisdale

Kuka seurustelee ashly tisdale



Tämä näyttelijä peruutettiin sen jälkeen, kun hän esiintyi elokuvassa Brad Pittin kanssa. Arkistoitu alkuperäisestä 1. marraskuuta 1. toukokuuta, Hänen debyyttialbumiaan Headstrong verrattiin Billboardin Britney Spearsin ja Christina Aguileran ensimmäisiin teoksiin. Haettu 10. joulukuuta, FDA on hyväksynyt aborttipillerit postitse. 23. syyskuuta,





Menneet suhteet



ASHLEY Tisdalen aviomies Christopher French on muusikko ja näyttelijä, joka perusti vaihtoehtorock-yhtyeen Annie Automatic. Pariskunta ilmoitti juuri odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan. Christopher French, 38, on musiikin säveltäjä ja multi-instrumentalisti, joka asuu Los Angelesissa, Kaliforniassa.


Hän on myös harrastanut näyttelemistä, kun hän on esiintynyt elokuvassa Unlovable ja tv-sarjassa Young And Hungry, kuka seurustelee ashly tisdale.


Ashley ja Christopher menivät naimisiin Santa Barbarassa, Kaliforniassa kahden vuoden seurustelun jälkeen. Christopher laskeutui polvilleen ja kosi Ashleya Empire State Buildingin edessä kahdeksan kuukauden seurustelun jälkeen.


Hän kirjoitti: "Kuusi vuotta. On niin monia hetkiä, niin monia pieniä hauraita hetkiä, joita voin tarkastella erityisesti. tulemme vain lähemmäksi. Syyskuun 17. päivänä vuoden ikäinen näyttelijä paljasti olevansa raskaana esikoisensa kanssa, kuka seurustelee ashly tisdale. Hän kertoi uutisen Instagramissa kuvilla itsestään pitkässä, valkoisessa mekossa, kun hän keidasi vauvanpentuaan. Toisessa kuvassa suloinen kaksikko hymyilee toisilleen näyttelijän pitäessä edelleen raskaana olevaa vatsaansa.


Olen niin iloinen teidän molempien puolesta!! Se on yksi onnen vauva!! Kaupungin onnellisin vauva! Onnittelut äiti! Siirry suoraan sisältöön. Kirjaudu sisään. US Edition UK Edition Scottish Sun Irish Sun. Etusivu Uutiset Viihde Elämäntyyli Raha Terveys Urheilu Tekniset Matkamoottorit. Kaikki jalkapallo. Kaikki viihde julkkiselokuvien TV. Kuka seurustelee ashly tisdale Katrina SchollenbergerSEO-toimittaja.


Katrina SchollenbergerSEO-toimittaja. Luetuin viihteessä. TERVEYSPELOTUS Syy, miksi Trevor Noahin leikkaus on leviämässä. MAJOR DISS? LISÄÄ ONGELMAA? SAATAT TYKÄTÄ. LISÄÄ SINULLE.





kenen kanssa jeff lewis seurustelee



"Pääsin" vasta 18-vuotiaana, joten olin jo valmistunut julkisesta koulusta. Minusta tuntuu ehdottomasti, että minulla oli molempien maailmojen parhaat puolet. High School Musicalin menestyksen myötä Tisdalelle tarjottiin levytyssopimusta Warner Brosilta. Records ; hän aloitti työskentelyn debyyttistudioalbuminsa parissa vuonna Hän myös tuotti johtajana dokumentin There's Something About Ashley , joka dokumentoi albumin äänityksen ja hänen musiikkivideoidensa tuotannon.


Tisdale palasi rooliinsa Sharpay Evansina High School Musical 2:ssa. Tisdale perusti oman tuotantoyhtiönsä, Blondie Girl Productionsin. Tisdale aloitti työskentelyn toisen studioalbuminsa parissa vuonna ja otti levyn luovamman hallinnan kuin viimeisellä. Albumia myytiin arviolta 25 kappaletta ensimmäisellä julkaisuviikolla, ja se debytoi Billboardin sijalla 12. Tänä aikana Tisdale alkoi seurustella ohjaaja Scott Speerin kanssa, joka oli ohjannut hänen aikaisemmat musiikkivideonsa; pariskunta erosi Tisdalessa, ja ilmoitti palaavansa televisioon vuonna 2010. Hän näytteli päächeerleaderiä Savannah Monroena CW:n draamassa Hellcats.


Hän toimi vastaavana tuottajana tosi-tv-sarjassa Miss Advised esitti Tisdalen tuottaman televisio-erikoissarjan nimeltä Inner Circle, joka keskittyi hänen ystävyyteensä näyttelijä Vanessa Hudgensin kanssa. Tisdale kertoi MTV:lle, että hän oli alkanut työstää kolmatta studioalbumiaan. Tisdale kihlautui laulaja Christopher Frenchin kanssa vuonna seurusteltuaan yli vuoden; [90] pari avioitui 8. syyskuuta pienessä yksityisessä seremoniassa Santa Barbarassa, Kaliforniassa.


Vuonna hän ylensi U. Lindt HELLO -suklaat lanseerataan tuottamalla jakso online-sarjasta It Started with HELLO. Joulukuussa The Hollywood Reporter ilmoitti, että Tisdale valittiin prostituoiduksi komediaan Amateur Night yhdessä Jason Biggsin kanssa.


Hän kiusoitti uutta kappaletta katkelmalla 29. toukokuuta. 4. toukokuuta hän kiusoitti uutta kappaletta nimeltä "Lemons", jonka arvellaan olevan albumin pääsingle. Syyskuun 17. päivänä Tisdale ilmoitti Instagram-tilillä olevan kuvan kanssa, että hän oli raskaana ensimmäisen lapsensa kanssa. Lokakuussa ilmoitettiin, että Tisdale toimii panelistina Masked Singer -spinoffissa The Masked Dancer yhdessä Ken Jeongin, Paula Abdulin ja Brian Austin Greenin kanssa.


Tisdale on sanonut, että hän tuo jokaiseen kuvaamaansa hahmoon jotain erilaista tehdäkseen heistä omanlaisensa. Tisdale kommentoi Scary Movie 5:n jälkeen, että rooli oli vienyt hänet pois mukavuusalueeltaan ja että hän aikoi haastaa itseään myös tulevaisuudessa. Hänen näyttelijäsuorituksensa ovat saaneet kiitosta kriitikoilta ja elokuvatuottajilta. Laura Fries of Variety nimesi hänet "kohtausten varastajaksi" High School Musical 2:ssa.


Jennifer Frey Washington Postista sanoo, että Tisdale hallitsi elokuvaa, vaikka hän ei ollut päähenkilö, [35] kun taas Andy Webster New York Times -lehdestä ylisti hänen näyttelemistyyliään, pääasiassa hänen "joustavien kasvojensa vuoksi [jotka] antavat mahdollisuuden useisiin reaktioihin laukaukset". Frank Scheck Hollywood Reporterista panoroi elokuvan kokonaisuudessaan ja sanoi, että Tisdale ei ollut tarpeeksi hauska.


Tisdalen musiikki, jota pidetään pääasiassa popina, on sisältänyt balladeja, dance-popia, hiphopia ja rockvaikutteita. Hänen musiikkinsa on saanut ristiriitaisia ​​reaktioita kriitikoilta. Hänen debyyttialbumiaan Headstrong verrattiin Billboardin Britney Spearsin ja Christina Aguileran ensimmäisiin teoksiin. Tisdalea pidetään seksisymbolina, ja se sijoittui Maximin seksikkäimpien naisten ja kuumimpien julkkisten listalla sijalle 10, [] sijalle seitsemän, [] ja sijalle Hän kertoi Allurelle, että "tässä kuvauksessa oleminen oli sanon: 'En ole vain nuori tyttö, jonka kaikki luulevat minun olevan.


Olen itse asiassa nainen. Tisdale on uransa aikana tukenut erilaisia ​​hyväntekeväisyysjärjestöjä ja -tavoitteita. Hän teki yhteistyötä Make a Wish Foundationin kanssa vuonna vierailemalla sairaiden lasten sairaaloissa ja auttamalla keräämään varoja järjestölle. He eivät kuitenkaan päässeet esiintymään High School Musical 3: Senior Year -kuvausaikataulunsa vuoksi; he nauhoittivat videon elokuvan asetuksista tukeakseen asiaa sen sijaan. Hän auttoi rakentamaan talon perheelle ja esitti myöhemmin joitain kappaleitaan kerätäkseen varoja.


On Airin haastattelussa Ryan Seacrestin kanssa hän vahvisti, että 30 prosenttia kappaleen tuotoista menisi St. Jude Children's Research Hospital. Wikipediasta, ilmaisesta tietosanakirjasta. Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja. Tisdale Macy's Herald Squarella Monmouth Countyssa, New Jerseyssä, U. Christopher French. Warner Bros. Kiho. Musiikkitaiteilija. Pääartikkeli: Ashley Tisdalen filmografia. Kaikki koirat -joululaulu Bug's Life Donnie Darko Oyster Bayn pormestari maadoitettu elämään High School Musical Sydämen kuiskaus High School Musical 2 Bring It On: In It to Win It Kuva tämä lukiomusikaali 3: Senior Year Aliens in the Attic Sharpayn upea seikkailu Phineas ja Ferb: Toisen ulottuvuuden kauhuelokuva 5 pelastaa Santa Birds of Paradise [] Pelaaminen siististi [] Amatööriyö Charming Phineas ja Ferb elokuva: Candace Against the Universe Pääartikkeli: Ashley Tisdale -diskografia.


28. lokakuuta, arkistoitu alkuperäisestä 17. marraskuuta, haettu 28. lokakuuta — The Futon Criticin kautta. Uskontojenvälinen perhe. Haettu 12. syyskuuta, American Jewish Life Magazine.


Arkistoitu alkuperäisestä 8. syyskuuta, haettu 18. syyskuuta, The Hollywood Reporter. Haettu 14. syyskuuta, Haettu 1. huhtikuuta, All Media Network. Haettu 17. lokakuuta, haettu 1. syyskuuta, Scholastic Corporation. Arkistoitu alkuperäisestä 26. syyskuuta, haettu 12. joulukuuta, arkistoitu alkuperäisestä 24. toukokuuta, haettu 20. toukokuuta, haettu 30. kesäkuuta, Young Artist Award. Nuoren taiteilijan säätiö. Arkistoitu alkuperäisestä 28. syyskuuta, haettu 4. toukokuuta, haettu 30. syyskuuta, The New York Times.


News Corp. 23. lokakuuta, haettu 26. marraskuuta, Los Angeles Times. USA tänään. Haettu 10. joulukuuta, Arkistoitu alkuperäisestä 16. huhtikuuta, Haettu 28. maaliskuuta, Recording Industry Association of America RIAA. Arkistoitu alkuperäisestä 24. syyskuuta, haettu 17. marraskuuta, International Business Times. Itsenäinen. 9. syyskuuta, haettu 2. marraskuuta, Recordsin lehdistötiedote ".


20. heinäkuuta, haettu 11. lokakuuta, Friday Morning Quarterback Album Report, Inc. ja Mediaspan Online Services. Haettu 29. lokakuuta, haettu 30. lokakuuta, Recording Industry Association of America. Haettu 6. marraskuuta, Haettu 20. heinäkuuta, 17. syyskuuta, Haettu 20. elokuuta, Se on kaapelin luokitteluennätys". Haettu 26. elokuuta, The Washington Post.


Emmy-palkinto. Haettu 29. syyskuuta, haettu 5. lokakuuta, haettu 27. lokakuuta, haettu 3. heinäkuuta, haettu 1. helmikuuta, haettu 6. joulukuuta, Creators Syndicate. Arkistoitu alkuperäisestä 16. syyskuuta, The Woodbridge Company.


Haettu 3. maaliskuuta, Ziff Davis. Box Office Mojo. Internet-elokuvatietokanta. Haettu 28. syyskuuta, arkistoitu alkuperäisestä 5. toukokuuta, haettu 5. huhtikuuta, Entertainment Weekly. Haettu 21. syyskuuta, British Broadcasting Corporation.


Paras naissivuosa: Ashley Tisdale – HSM3. Haettu 20. syyskuuta, Business Wire. 13. huhtikuuta, arkistoitu alkuperäisestä 9. toukokuuta, haettu 13. huhtikuuta, arkistoitu alkuperäisestä 25. huhtikuuta, haettu 27. helmikuuta, 5. elokuuta, haettu 5. elokuuta, 16. syyskuuta, haettu 16. syyskuuta, 25. syyskuuta, haettu 18. joulukuuta, tammikuuta 10, Arkistoitu alkuperäisestä 18. heinäkuuta, haettu 18. maaliskuuta, haettu 4. huhtikuuta, monimutkainen media.


Arkistoitu alkuperäisestä 9. huhtikuuta, TV-opas. Haettu 17. toukokuuta, haettu 5. joulukuuta, haettu 31. lokakuuta. Ja marraskuussa Daily Mail julkaisi kuvia Olsenin kaksosista kumppaneidensa kanssa tuplatreffeillä Bowery-hotellin Gemma-ravintolassa New Yorkissa.


Ashley kävelee harvoin punaisilla matoilla, sen arvoista. Takaisin sisään eräs lähde kertoi, että he eivät myöskään aio mennä naimisiin. Mary-Katen ja Ashleyn elokuussa antamassa WSJ-lehden haastattelussa lehti totesi, että Ashley harkitsi muuttavansa kokopäiväisesti Los Angelesiin. Tämä voi johtua osittain siitä, että siellä Eisner on toiminut. New York Times -profiili hänen äitistään kuvaili hänen matkustavan edestakaisin Los Angelesin ja Mexico Cityn välillä. Eisner on ollut joissakin suurissa julkisissa tapahtumissa Ashleyn puolesta.


Hän oli hänen ja Mary-Katen 33. syntymäpäiväjuhlissa New Yorkissa, E! kertoi, missä hän oli illallisella heidän ystäviensä ja Mary-Katen miehen kanssa. Heinäkuun 29. päivänä pariskunta esiintyi harvoin Pacific Palisadesissa Kaliforniassa, missä heidät kuvattiin menossa näkemään Once Upon a Time in Hollywood.


Syyskuun 23. päivänä nämä kaksi tekivät vihdoin debyyttinsä yhdessä YES 20th Anniversary -gaalassa Los Angelesissa:. Eisnerillä on Instagram, joka näyttää enimmäkseen taidetta. Hän kuitenkin jakaa ajoittain henkilökohtaisia ​​kuvia, vaikka hän ei ole koskaan julkaissut ketään hänestä ja Ashleysta yhdessä samassa kehyksessä. Hän julkaisi yhden veljestään maaliskuussa. Unohdin antaa heille vauvakuvan, mutta nyt tämä on minun vauvakuvani. Eisner on pitänyt suhteensa Ashleyn kanssa lähes kokonaan offline-tilassa.


Mutta 9. heinäkuuta hän teki poikkeuksen: hän jakoi Instagram Storyssaan kuvan Ashleysta hänen kanssaan vaelluksen aikana. Hän kantoi olutta ja viidakkoveitsee, ei, hän ei täsmentänyt miksi. Hän esiintyi muissa otoksissa erämaassa ja eläinten kanssa:.


Vuoden karanteenin jälkeen Eisnerin ja Ashleyn suhde on edelleen hyvin pitkällä. Nyt lähes neljä vuotta vanha pariskunta kuvattiin New Yorkissa sunnuntaina 14. maaliskuuta tuplatreffeillä ystävien kanssa.


Daily Mail julkaisi kuvia heistä rinnakkain takkeissa. Lehden mukaan pariskunta oli illallista ja viiniä W-lehden päätoimittajan Sara Moonvesin ja hänen poikaystävänsä, muotivalokuvaaja Jeff Henriksonin kanssa. Osta Elle. Yhdysvallat. Tilaa Kirjaudu sisään Oma tili Kirjaudu ulos. Kirjoita hakusana s. Tämän päivän huipputarinat. Mistä ostaa "ja juuri sellaiselta" näyttää. Milloin katsoa jokainen 'Station Eleven' -jakso. FDA on hyväksynyt aborttipillerit postitse.


SPOT, VAMA TAUSTAA. Michael Kovac Getty Images. Tämä sisältö on tuotu Instagramista. Saatat pystyä löytämään saman sisällön toisessa muodossa tai saatat löytää lisätietoja heidän verkkosivustostaan.

No comments:

Post a Comment