Tuesday, December 21, 2021

Treffit näyttävät negatiivisia mielikuvia yhteiskunnasta

Treffit näyttävät negatiivisia mielikuvia yhteiskunnasta



Voit lukea koko tutkimuksen täältä. com, on idea, käsitys tai mielikuva, joka ihmisellä on itsestään. SUOSITUIN. Yritä nyt katsoa kuvaa ja nähdä molemmat eläimet samanaikaisesti. Uutiskirjeet Lahjoita tilini.





Internet-treffit, rakkaus ja identiteetti



On virallisesti Bachie-kausi, ja joka keskiviikko ja torstai-ilta Australian kansa on liimautunut televisioruutuihinsa katsomassa Nick "Honey Badger" Cumminsia hänen etsiessään rakkautta. Aivan kuten naimisissa First SightLove Islandilla ja Bachelor in Paradisetreffit näyttävät negatiivisia mielikuvia yhteiskunnasta helppo jäädä täysin koukkuun deittailuohjelmaan ja kuluttaa kilpailijoiden kanssa, treffit näyttävät negatiivisia mielikuvia yhteiskunnasta, mutta käy ilmi, että pakkomielteemme on itse asiassa haitallista mielenterveydellemme monella tapaa.


Naiset, jotka kilpailevat rakkaudesta näissä esityksissä - erityisesti Love Islandilla - ovat useammin kuin eivät yllään bikinejä ja tiukkoja mekkoja, jotka esittelevät viimeistelyään, ruskettunutta ja ruskettunutta vartaloaan.


Sinun olisi vaikea löytää ketään, joka on yli 8. Lisäksi muutamalle on tehty kosmeettisia plastiikkakirurgia huultentäyteaineiden, botoxin, rintojen parannusten ja täyteaineiden muodossa.


Vaikka ihmisten valinnassa ei ole mitään vikaa treffit näyttävät negatiivisia mielikuvia yhteiskunnasta parantaa itseään - tai käyttää bikinejä, jos he viihtyvät niissä - jotain on vialla, jos esitystä katsovien nuorten käsitys kauneudesta muuttuu sen seurauksena. Sydneyssä asuva psykologi Jacqui Manning sanoo, että vaikka tosi-ohjelmat vaikuttavat negatiivisesti kehonkuvaan, ongelma on paljon laajempi kuin vain televisioruudumme. Henkilö, joka keittää sinulle kahvia?


Mainoksen henkilö keittää kahvia? Jos katsomme lisääntyneisiin heijastuksiin, joihin itsekuvamme perustaa, menetämme aina ja se voi johtaa vaaralliseen ajattelutapaan, joka sallii ajatuksen muuttaa itsemme hyväksytyksi.


Jacqui huomauttaa edelleen, että kosmeettisista syistä leikkausta saavien nuorten määrä on kasvanut niin paljon, että sitä pidetään nykyään melkein satunnaisena tekona - mutta sen ei pitäisi olla, treffit näyttävät negatiivisia mielikuvia yhteiskunnasta.


Sitä ei voi jäljitellä. Median tekijöiden on otettava mukaan monipuolinen joukko ohjelmissa esiintyviä ihmisiä, ja meidän kaikkien on oltava todellisempia omassa sosiaalisen median syötteessämme. Vielä tärkeämpää, treffit näyttävät negatiivisia mielikuvia yhteiskunnasta, meidän ei tarvitse perustaa arvomme siihen, miltä näytämme, vaan siihen, keitä olemme ja miten käyttäytymme", Jacqui päättää.


Vuodesta toiseen The Bacheloria kritisoidaan siitä, ettei sillä ole minkäänlaista rotujen monimuotoisuutta, mutta ehkä on jo aika puhua sekä kehon muodoista että kauneuden monimuotoisuudesta. Uutiset Muoti Kauneus Lifestyle Ura Morsiuspodcastit Beyond Beauty Video. keiramaguire Näytä profiili. Rose Ceremony Tonight ainoa hyvä asia Tonight's Ep:ssä.


oliko mekkoni innostunut katsoessani itseäni tänä iltana Isabelle Truman Isabelle Truman on freelance-kirjailija, joka asuu Lontoossa, Iso-Britanniassa. Hän on erikoistunut muotiin, elämäntyyliin ja matkailuun ja osaa lukea pari asiaa: kaiken sekä Meghan Marklesta että "Sex and the Citystä". Tilaa marie claire. Hanki lisää Marie Clairesta.





chat-treffit



Toisessa tutkimuksessa todettiin, että valokuvat ruoasta ovat niin voimakkaita, että ne saivat lapset uskomaan, että salaatti oli parempi ruokavaihtoehto kuin tacot ja huolimattomat joes. Tutkijat, markkinoinnin apulaisprofessori Laura Smarandescu ja tietojärjestelmien apulaisprofessori Brian Mennecke lisäsivät ikääntyneiden lasten kesäleirin kahvilaan digitaalisen näytön, jossa oli pyöriviä salaattikuvia. Kun pyörivät kuvat oli esillä, leiriläiset olivat kaukana. lisää todennäköisemmin salaattipalkin kohteita, kuten salaattia, kurkkua, tomaatteja ja porkkanoita, lautasilleen.


Pojat reagoivat erityisen herkästi digitaalisiin ruokalistatauluihin ja tarjoilivat itselleen salaattia 50-70 prosenttia todennäköisemmin. Tutkijat uskovat myös, että tämä on osoitus siitä, kuinka me kaikki käytämme kuvia auttaaksemme meitä tekemään päätöksiä ruokavaihtoehdoistamme. Vaikka nämä kaksi tutkimusta ovat hyvin erilaisia ​​teoriassa ja koeprosessissa, ne osoittavat saman asian. Jotenkin visuaalisuus vaikuttaa päätöksentekoon. Ne voivat saada meidät toimimaan ja ajattelemaan eri tavoin ja hallitsemaan käyttäytymistämme ilman, että edes huomaamme sitä.


Varmista, että visuaalinen markkinointisi on ammattimaista, strategista ja suunnattu motivoimaan yleisöäsi toimimaan. Tutustu artikkeliimme Pakottavat syyt, miksi visuaalinen markkinointi on tärkeämpää kuin luuletkaan, joka sukeltaa syvemmälle siihen, kuinka grafiikka vaikuttaa tunteisiimme, muistiin ja aivoihin.


Kaksi tutkimusta ovat osoittaneet, että se, mitä näemme, vaikuttaa siihen, mitä ajattelemme ja teemme. Katso alla olevaa kuvaa. Mitä sinä näet? Aivosi on valittava, minkä kuvan ne haluavat nähdä. Tutkimus 2: Valokuvien näkeminen ruuan muutoksista tilaustottumuksissa Toisessa tutkimuksessa todettiin, että ruokakuvat ovat niin tehokkaita, että ne pystyivät saamaan lapset uskomaan, että salaatti oli parempi ruokavaihtoehto kuin tacot ja huolimattomat joes.


Haluatko oppia lisää visuaalisen markkinoinnin voimasta? Edellinen viesti. Seuraava viesti. Aloita Spectrion käyttö tänään Aloita asiakkaidesi sitoutumisen lisääminen ja tulojen kasvattaminen! Sen varmistamiseksi, että jokainen ATP-tutkimus heijastaa tasapuolista poikkileikkausta maasta, tiedot painotetaan vastaamaan U:ta. aikuisväestö sukupuolen, rodun, etnisyyden, puolueen, koulutuksen ja muiden luokkien mukaan.


Löydät myös esitetyt kysymykset ja yleisön antamat vastaukset tältä ylälinjalta. Henkilökohtaisista mainoksista, jotka alkoivat ilmestyä julkaisuissa vuosikymmeniä sitten videokasettitreffipalveluihin, jotka syntyivät vuosikymmeniä sitten, alustat, joilla ihmiset etsivät romanttisia kumppaneita, ovat kehittyneet läpi historian.


Tämä kehitys on jatkunut online-treffisivustojen ja mobiilisovellusten nousun myötä. Tänään kolme kymmenestä U. Aiemmat Pew Research Centerin nettitreffailututkimukset osoittavat, että näitä alustoja käyttäneiden amerikkalaisten osuus – samoin kuin niiden kautta puolison tai kumppanin löytäneiden osuus – on noussut ajan myötä.


Amerikkalaiset, jotka ovat käyttäneet online-treffailua, tarjoavat vaihtelevan kuvan aikaansa näillä alustoilla. Yleisesti katsottuna online-treffikäyttäjät kuvailevat yleistä kokemustaan ​​näiden alustojen käytöstä todennäköisemmin positiivisesti kuin negatiivisesti. Lisäksi suurin osa nettitreffeistä sanoo, että heidän oli ainakin jossain määrin helppoa löytää muita, joita he pitivät fyysisesti houkuttelevina, joiden kanssa heillä oli yhteisiä kiinnostuksen kohteita tai jotka vaikuttivat henkilöltä, jonka he haluaisivat tavata henkilökohtaisesti.


Mutta käyttäjät jakavat myös joitain verkkotreffin haittoja. Noin seitsemän kymmenestä online-tuttajasta uskoo, että on hyvin yleistä, että näitä alustoja käyttävät valehtelevat yrittääkseen näyttää haluttavammalta. Muut tapahtumat korostavat, kuinka deittailusivustoista tai -sovelluksista voi tulla häiritsevän tai häiritsevän käytöksen paikka – erityisesti alle vuoden ikäisille naisille Online-treffailu ei ole vain häirinnyt perinteisempiä tapoja tavata romanttisia kumppaneita, vaan sen nousu tulee myös aikaan, jolloin normit ja käytöstavat Myös avioliitto ja avoliitto muuttuvat, kun yhä useammat ihmiset viivyttelevät avioliittoa tai päättävät pysyä naimattomina.


Nämä muuttuvat todellisuudet ovat herättäneet laajempaa keskustelua online-treffien vaikutuksesta romanttisiin suhteisiin Amerikassa. Toiset tarjoavat vähemmän imartelevaa kertomusta verkkotreffeistä – huijauksista tai häirinnästä liittyvistä huolista uskomukseen, että nämä alustat helpottavat pinnallisia ihmissuhteita mielekkäiden suhteiden sijaan. Tämä kysely osoittaa, että yleisö on jossain määrin ristiriitainen nettideittailun kokonaisvaikutuksesta.


aikuisille verkossa lokakuu. Seuraavat ovat tärkeimpiä havaintoja. Kokemukset nettitreffeistä vaihtelevat huomattavasti iän mukaan.


Iän lisäksi seksuaalisessa suuntautumisessa on myös silmiinpistäviä eroja. Miesten ja naisten välillä on vain pieniä eroja treffisivustojen tai -sovellusten käytössä, kun taas valkoiset, mustat tai latinalaisamerikkalaiset aikuiset sanovat yhtä todennäköisesti käyttäneensä näitä alustoja. Samaan aikaan pieni osuus U. aikuiset kertovat löytäneensä toisen tärkeän nettitreffialustojen kautta.


Tämäkin noudattaa yleisessä käytössä havaittua kaavaa, jossa alle 50-vuotiaat aikuiset, LGB:t tai korkeamman koulutustason omaavat ilmoittavat todennäköisemmin löytäneensä puolison tai sitoutuneen kumppanin näiden alustojen kautta. Online-treffikäyttäjät kuvailevat yleistä kokemustaan ​​deittailusivustojen tai -sovellusten käytöstä todennäköisemmin positiivisin termein negatiivisen sijaan. Useimmiten eri väestöryhmillä on tapana nähdä online-treffikokemuksensa samalla tavalla.


Mutta on joitain merkittäviä poikkeuksia. Vaikka enemmistö eri väestöryhmistä kuvailee hakujaan todennäköisemmin helpoksi kuin vaikeaksi, sukupuolen mukaan on joitain eroja. Sukupuolten välillä on huomattavia eroja sen huomion määrässä, jonka nettitreffit sanovat saaneensa deittailusivustoilla tai -sovelluksissa.


Kyselyssä kysyttiin myös online-tuttajilta heidän kokemuksiaan viestien saamisesta heitä kiinnostavilta ihmisiltä. Ja vaikka sukupuolierot ovat edelleen olemassa, ne ovat paljon vähemmän ilmeisiä. Verkkotreffit uskovat laajalti, että epärehellisyys on yleinen ongelma näillä alustoilla. Sitä vastoin verkkotreffit ajattelevat harvemmin häirintää tai kiusaamista, ja tietosuojaloukkaukset, kuten tietomurrot tai tunnistevarkaudet, ovat hyvin yleisiä näillä alustoilla. Jotkut asiantuntijat väittävät, että nettitreffien avoin luonne – toisin sanoen se tosiasia, että monet käyttäjät ovat toisilleen vieraita – on luonut vähemmän sivistyksellisen deittailuympäristön ja vaikeuttaa siksi ihmisten saamista vastuuseen käyttäytymisestään.


Tämä kysely osoittaa, että huomattava osa nettitreffeistä on joutunut jonkinlaisen häirinnän kohteeksi tässä kyselyssä mitattuna. Harvemmat nettitreffit sanovat, että joku on treffisivuston tai sovelluksen kautta uhannut vahingoittaa heitä fyysisesti. Nuoremmat naiset kohtaavat erityisen todennäköisesti jokaista näistä käyttäytymismalleista. Todennäköisyys kohdata tällainen käyttäytyminen treffipalveluilla vaihtelee myös seksuaalisen suuntautumisen mukaan.


LGB-käyttäjät todennäköisemmin kuin suorat käyttäjät sanovat, että joku treffisivustolla tai -sovelluksessa jatkoi heihin yhteyttä sen jälkeen, kun he kertoivat heille, etteivät he olleet kiinnostuneita, kutsuivat heitä loukkaavalla nimellä tai uhkasivat vahingoittaa heitä fyysisesti. Online-treffisivustojen ja -sovellusten luojat ovat toisinaan kamppailleet sen käsityksen kanssa, että nämä sivustot voisivat helpottaa huolestuttavia – tai jopa vaarallisia – kohtaamisia.


Ja vaikka on todisteita siitä, että suuri osa näitä sivustoja ympäröivästä stigmasta on vähentynyt ajan myötä, lähes puolet amerikkalaisista pitää edelleen vaarallisena mahdollisuutta tavata joku treffisivuston kautta.


Amerikkalaiset, jotka eivät ole koskaan käyttäneet treffisivustoa tai sovellusta, ovat erityisen skeptisiä verkkotreffien turvallisuuden suhteen. Jotkut ryhmät ovat erityisen varovaisia ​​​​ajatuksesta tavata joku treffialustojen kautta.

No comments:

Post a Comment